Om Frihavn Smørrebrød

Der har været smørrebrødsforretning på adressen Nordre Frihavnsgade 63 i mange år, men fra 1. Juli 2013 har forretningen fået ny ejer. Det har både betydet en udvidelse af sortimentet og en fortsættelse af den nye ejers gode 20-årige tradition for at lave den danske version af fastfood når det er allerbedst.

Hos Frihavn Smørrebrød sætter vi en ære i kun at bruge gode råvarer, og vi er vant til at have en Elite Smiley for supergod hygiejne. Vores køkken er af restaurationskvalitet og det gør det muligt at levere alt fra den daglige madpakke til større festmiddage. Vi laver alt fra bunden både roastbeef, flæskesteg, frikadeller, fiskefilet og alle vores andre specialiteter, så du kan altid regne med at få virkelig god kvalitet.

Vi er vant til at betjene både private og firmaer, og byder alle velkommen i vores butik. Det er vigtigt for os, at alle bliver tilfredse, så vi er meget fleksible og laver gerne meget andet end det, du kan finde på vores menukort. På vores menupunkt “Bestilling” kan du online bestille, ligesom du selvfølgelig kan ringe til på tlf. +45 35 38 54 38 (Vi har ikke nogen “menu” på vores telefon som du skal klikke dig igennem – vores menu er forbeholdt god, dansk mad!)